Overweegt u uw kantoor opnieuw te schilderen? Als uw werkplek er somber begint uit te zien, is het misschien tijd om dingen op te schudden. Het opnieuw schilderen van uw kantoor is een waardevolle investering met veel voordelen, maar veel bedrijfseigenaren weten niet waar ze moeten beginnen. Moet u het zelf schilderen of een professioneel commercieel schildersbedrijf inhuren om het te doen? Er zijn voordelen aan beide opties, maar de ene optie kan beter voor u zijn. Hier zijn enkele van de beste redenen om uw kantoor opnieuw te schilderen en waarom u een professionele commerciële schilder moet inhuren om het te doen:

Waarom u uw kantoor zou moeten herschilderen

Een goede indruk maken op klanten Een frisse verfbeurt is een strategische investering, vooral als uw bedrijf regelmatig klanten ontvangt die uw kantoor bezoeken. De meeste mensen beoordelen de betrouwbaarheid van een bedrijf op basis van esthetische factoren, dus een goed geschilderd kantoor kan de perceptie van uw klanten over u verbeteren. Het eerste wat uw klanten zien wanneer ze uw kantoor bezoeken, is de buitenkant van uw gebouw. Wilt u dat ze een slecht onderhouden gebouw met afbladderende verf zien of een goed onderhouden gebouw met een schone, levendige verfbeurt?

Hetzelfde geldt voor het interieur van uw kantoor. Inspireren uw kantoormuren vertrouwen in uw bedrijf of hebben ze aandacht nodig? U kunt het uiterlijk van uw kantoor drastisch verbeteren door het gewoon opnieuw te schilderen, en u zult veel meer geloofwaardigheidspunten winnen in de gedachten van uw klanten als uw kantoor er energiek en uitnodigend uitziet.

Een betere werkomgeving creëren Een pas geschilderd kantoor doet niet alleen wonderen voor uw klanten; het heeft ook voordelen voor u en uw medewerkers. De moraal van uw medewerkers kan dalen als hun omgeving te lang hetzelfde blijft. Denk erover na: u en uw medewerkers zitten elke dag acht uur lang, vijf dagen per week in hetzelfde kantoor. Werken in dezelfde omgeving maand na maand kan zelfs de meest loyale werknemers uitputten. U zit misschien zelf in een sleur zonder dat u het weet. Een pas geschilderde ruimte kan creativiteit vonken en de moraal in elk bedrijf een boost geven.

Productiviteit van werknemers verhogen Het opnieuw schilderen van uw kantoor kan de productiviteit van werknemers verhogen als u de juiste kleuren gebruikt. Hoewel het misschien vergezocht klinkt, roepen kleuren emoties op. Blauwe en violette tinten hebben een kalmerend effect, terwijl gele, oranje, rode en andere warme kleuren focus, energie en enthousiasme inspireren. Het kiezen van kleuren om uw kantoor te schilderen zou een strategische beslissing moeten zijn die zowel u als uw medewerkers ten goede komt.

Als u en uw medewerkers bijzonder stressvolle banen hebben, kan het schilderen van uw kantoor in blauw een goede keuze zijn. Het incorporeren van helderdere, warmere kleuren kan u helpen gemotiveerd te blijven als uw werk veel routinematige, herhalende taken omvat. En onthoud: u hoeft niet uw hele kantoor dezelfde kleur te verven. Het gebruik van accentmuren stelt u in staat om veilig te spelen met een milde kleur, terwijl u ook profiteert van gedurfdere kleuren. Een professioneel commercieel schildersbedrijf kan u helpen kleuren te selecteren en uw kantoor te ontwerpen.

Waarom u een professionele commerciële schilder zou moeten inhuren om het te doen

Kantoor schilderen kost tijd Schilderen is een enorme tijdsinvestering. Een dag of twee vrij nemen van werk om een bedrijfsschilderdag te hebben, kan een leuke teambuildingervaring zijn, maar als uw bedrijf bijzonder druk is, is dit misschien niet uw beste optie. Wanneer u een commerciële kantoorschilder inhuurt, krijgt u alle voordelen van het opnieuw schilderen van uw kantoor zonder dat u kostbare tijd van uw bedrijf verliest. Kantoor schilders hebben meestal flexibele uren en kunnen schilderen wanneer u er niet bent.

Kantoor schilderen is moeilijk Schilderen is zwaar werk, vooral als u een groter kantoor heeft. Hoewel het idee van het schilderen van uw kantoor eenvoudig is, komt er veel werk bij kijken. U moet al uw kantoormeubilair verplaatsen, zeilen neerleggen, de muren plamuren, de muren afplakken, ladders verplaatsen… en dat is nog maar het werk dat u doet voordat u gaat schilderen. Huur een commerciële schilderaannemer in om het zware werk voor u te doen.

Kantoor schilderen is gevaarlijk Een ander punt om te overwegen is de kans op letsel. Kantoren hebben typisch hogere plafonds, dus schilderen zal inhouden dat er op ladders gebalanceerd wordt en gereikt moet worden naar moeilijk bereikbare plaatsen. Het is beter om een commercieel schildersbedrijf in te huren om uw kantoor te schilderen, zodat u niet aansprakelijk bent als een van uw medewerkers gewond raakt. Het schilderen van de buitenkant van uw gebouw is zelfs nog gevaarlijker, dus u moet zeker professionele schilders inhuren voor dat soort werk.

U wilt dat het goed gedaan wordt Het opnieuw schilderen van uw kantoor is een investering, dus u wilt ervoor zorgen dat het goed wordt gedaan. Professionele schilders schilderen elke dag, dus ze hebben meer ervaring en expertise dan de gemiddelde persoon. U zou uw kantoor zelf kunnen schilderen om geld te besparen op arbeid, maar wat als u een fout maakt en het uiteindelijk nog meer tijd en geld van uw bedrijf kost? Huur een professionele commerciële schilder in om ervoor te zorgen dat het werk in één keer goed wordt gedaan.

Er zijn zoveel redenen waarom u uw kantoor zou moeten herschilderen. Een pas geschilderd kantoor maakt een goede indruk op uw klanten, verhoogt de moraal van uw medewerkers en verbetert de productiviteit van uw kantoor. Het is de investering waard, of u nu besluit om het zelf te schilderen of een professionele commerciële schilder van ISM Facility & Services in te huren.

Bron: https://ismfacilityservices.nl/